WEB DIZAJN

U koraku s vremenom

Izradom web stranice omogućujete svojoj ciljanoj publici da prezentirate svoje proizvode i usluge na jednostavan i efikasan način. Kreiranje kvalitetne web stranice ključ je uspjeha poduzeća i radi za Vas 0-24.
 
Radimo web dizajn prilagođen za sve ekrane (računala, mobiteli, tableti), u modernim tehnologijama, jedinstven dizajn s podrškom na više jezika. Možete samostalno izmjeniti sadržaj web stranice, a o održavanju web stranice brinemo mi.
 
Aquamarine web

Unikatan web dizajn

Vaša web stranica je ono što daje kredibilitet vašem poslovanju. Za izradu web stranice koristimo gotove predloške ili krećemo od nule – full custom.

CMS sustav

CMS sustav je ono što vidite samo Vi. CMS sustav pruža mogućnost da sami uređujete sadržaj na svojoj web stranici.

Responzivni dizajn

U svijetu imamo sve više raznih uređaja pomoću kojih se može pretraživati web stranice. Vaše web stranice biti će prilagodljive svim platformama i rezolucijama zaslona.

SEO optimizacija

Optimizacijom, Vaša web stranica će biti bolje prihvaćena od strane internet pretraživača jer će vam oni donijeti mnoštvo novih posjetitelja. Optimizacijom osiguravamo kvalitetan promet na vašoj web stranici.

Web hosting & SSL

Osigurali smo i smještaj vaših web stranica na brze i sigurne web servere. Backup web stranica i e-mail servisa je uključen u cijenu.
Našim korisnicima nudimo i besplatan SSL certifikat.

Održavanje web stranica

U pojedinim paketima smo uključili i godinu dana besplatnog održavanja web stranica. Održavanje web stranica je proces ažuriranja sadržaja te održavanja funkcionalnosti i strukture web stranica koji se obavlja nakon njihove izrade.

Scroll to Top