Fotografije

Promotivna fotografija ulja

Kvalitetna fotografija proizvoda ili nekretnine su danas bez iznimke pokretači zanimanja za kupnju proizvoda ili usluge.

Fotografiramo razne proizvode za kataloge, web stranice, brošure, vizitke… Također fotografiramo kuće za odmor, ville i apartmane (interijere, ekterijere, iz zraka…).
Fotografije iz zraka? Odličan način za promociju općina i gradova iz ptičje perspektive. Također je odličan način za promoviranje nekretnina, bilo da je aparatman ili kuća za odmor.

Fotografije kuća za odmor, restorana, hotela

Svoj trud i rad, ali i smisao za estetiku želimo pokazati svijetu, ali nam to ponekad i ne uspijeva. Profesionalne fotografije i vješto oko fotografa tu uskaču u Vaš apartman, vilu, hotel, restoran i ostale objekte prikazuju svijetu u najboljem svjetlu.

Pokažite se svijetu u najboljem svjetlu, jer osamdeset posto uspjeha je pojaviti se.

Fotografije iz zraka

Kako izgleda okolina iz ptičje perspektive oduvijek golica našu maštu. Zahvaljujući razvoju tehnologija, posebice bespilotnih letjelica, sada svoju općinu, grad, nekretninu za iznajmljivanje i ljepote zavičaja možete vidjeti u sklopu naših usluga. Nekad je potrebno vinuti se u visine da bismo vidjeli koje ljepote nas okružuju, a ako imamo fotografije s visine i naš se uspjeh njima približava.

Ne bojite se visina već stremite k njima profesionalnim fotografija iz zraka.

Studijske fotografije proizvoda

Mali ili veliki, obični ili neobični, jednobojni ili šareni, svaki proizvod može se fotografirati tako da na svakoga ostavi wow efekt. Dozvolite nam da Vaše kupce privučemo prikazujući ono najbolje od Vaših proizvoda. Te fotografije možemo postaviti na web stranice, letke, brošure, kataloge, posjetnice, reklamne panoe ili gdje god želite.

Ponekad je i sam put stvaranja zanimljiv pa vam nudimo i uslugu fotografiranja procesa nastanka proizvoda.

Fotografije hrane

Hrana od koje raste apetit, vino koje zove da bude popijeno, ali ostali prehrambeni proizvodi na adekvatnoj podlozi i s vrhunskim osvjetljenjem primamljivi su prizori i zovu goste u Vaše objekte.

Ne dozvolite da Vam promaknu. Mi ćemo fotografijama nahraniti njihove oči, a na Vama je da nahranite njihova usta.