Fotografije

Promotivna fotografija ulja

Kvalitetna fotografija danas prodaje proizvod ili uslugu. Trebate kvalitetne fotografije? Mi imamo rješenje za Vas!

Fotografiramo razne proizvode za kataloge, web stranice, brošure, vizitke… Također fotografiramo kuće za odmor, ville i apartmane (interijere, ekterijere, iz zraka…).

Fotografije iz zraka? Odličan način za promociju općina i gradova iz ptičje perspektive. Također je odličan način za promoviranje nekretnina, bilo da je aparatman ili kuća za odmor.

Fotografiramo na području Istre i Primorsko goranske županije, a po potrebi dolazimo i na ostale dijelove Hrvatske.

Fotografije apartmana, kuća za odmor, restorana, hotela

Fotografiranje interijera, ekterijera, noćne fotografije, detalji, fotografiranje iz zraka (dron). Koristimo dodatnu rasvjetu i radimo naprednu obradu fotografije. Ipak, želimo da fotografije izgledaju realistično kako ne bi imali problema s gostima ili potencijalnim kupcima.

Fotografije iz zraka

Imate nekretninu blizu mora ili dalje od drugih? Obavezno prikažite fotografije klijentu ili potencijalnom kupcu iz zraka. To su fotografije koje najviše prodaju vašu nekretninu.

Fotografiranje iz zraka vršimo za razne općine u Istri i Primorsko Goranskoj županiji, turističke zajednice, razne iznajmljivače.. pa čak i za geodete kamo je potrebno snimati neki teren za buduću izgradnju nekretnine.

Studijske fotografije proizvoda

Mali ili veliki, obični ili neobični, jednobojni ili šareni, svaki proizvod može se fotografirati tako da na svakoga ostavi wow efekt. Želimo da privučemmo Vaše kupce prikazujući ono najbolje od Vaših proizvoda. Te fotografije možemo postaviti na web stranice, letke, brošure, kataloge, posjetnice, reklamne panoe ili gdje god je Vama potrebno.

Ponekad je i sam put stvaranja zanimljiv pa vam nudimo i uslugu fotografiranja procesa nastanka proizvoda.

Fotografije hrane

Hrana od koje raste apetit, vino koje zove da bude popijeno, ali ostali prehrambeni proizvodi na adekvatnoj podlozi i s studijskim osvjetljenjem primamljivi su prizori i zovu goste u Vaše objekte.

Ne dozvolite da Vam promaknu. Mi ćemo fotografijama nahraniti njihove oči, a na Vama je da nahranite njihova usta 🙂

PREUZMI KATALOG I CJENIK 2020 (PDF)

Provjeri još naših fotografija i zadovoljnih klijenata.

 

 

ZATRAŽITE PONUDU ILI UGOVORITE TERMIN SASTANKA!

Doznajte što je najbolje za Vas.